Nieuws & Acties

15 mei 2021

Vaccinatie en fillers


Heeft u binnenkort een COVID-19 vacinnatie gepland staan? 

Na het zetten van miljoenen vaccinaties wereldwijd zijn er enkele zeer zeldzame  gevallen van een allergische reactie op filler plaatsen na een COVID vaccinatie geweest.  Alle gevallen waren maar kortdurend van aard, verdwenen vanzelf en/of waren goed te behandelen. 

Niets om u ernstige zorgen over te maken en zeker geen reden om u niet te laten vaccineren als u fillers heeft.

In Nederland houden wij echter veligheidshalve aan om twee weken voor en twee na een COVID-19 vaccinatie geen fillers te laten zetten. Uiteraard is het geen probleem om uw filler behandeling even door te schuiven,

N.B.  Botox is geen filler, deze behandeling en andere huidverbeterende behandelingen geven geen interacties met de genoemde  COVID vaccinaties.

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag uw afspraak verzetten? 

E-mail ons: info@beaumedique