Ik wil een egalere en stralende teint

Een egalere teint bereik je o.a door de huid te peelen.

Dit kan door middel van een kuur ( 6x) gespecialiseerde fruitzuurpeelings in onze praktijk. Hierbij is er geen down-time, u kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden blijven doen.

Heeft u wat minder tijd dan kunt u met thuisproducten als het resurfacing masker van Image of de zachtere enzymatische peelings van Image en Pascaud de huid een geweldige oppepper geven. Gebruik 1-2 keer per week en uw huid gaat stralen!


Zijn de lijntjes al wat dieper dan is de TCA peeling een uitkomst. Deze "professional peeling" leidt tot significante verbetering en egalisering van de huid.
Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledig vernieuwd. Door de snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren.

Gaat het u om kleine rode adertjes en steelwratjes? Deze zijn in een één behandeling verdwenen met het BioSkinSmoothing apparaat.


Producten voor thuis gebruik zijn oa. : het Iluma lightning serum en prevention+ van Image, het Innovative serum, de 24 ampullenkuur en covercream van Pascaud.

Meer info peelings
Meer info Bioskinsmoothing

water