Pascaud Beauty Innovations

Biologische anti-aging. Met het Pascaud Anti-aging concept kunnen alle zichtbare tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier worden behandeld. Biologische huidverjonging levert een natuurlijk resultaat op. Het veranderd niets aan uw gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger! Het concept is veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering, het natuurlijk alternatief voor chirurgie, botox en andere injectables.

Het Pascaud beauty concept is gebaseerd op drie pijlers- de Pascaud beauty triangle:

  • Outside In Beauty ( d.m.v. cosmeceuticals en professionele behandelingen).
  • Inside Out Beauty ( opbouw van binnenuit d.m.v. 'neutriceuticals' dat zijn voedingsupllementen).
  • Zen beauty ( schoonheid van inzicht). 

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verminderen van rimpels, het verbeteren van wallen of lifting van het gezicht. Uit welke behandelingen en/of producten uw persoonlijke huidverjongingskuur is opgebouwd, is afhankelijk van uw huidconditie en wensen. Natuurlijk kan er ook worden gekozen om slechts één onderdeel te behandelen.Een intensieve kuur bestaat uit een combinatie van salonbehandelingen en thuisproducten.

Onze Pascaud behandelingen bestaan uit mesotherapie, Pascaudlite soft laser, Bioskinjetting -en smoothing en de professional treatment  ( een gelaatsbehandeling zoals hieronder omschreven.)

Het resultaat: EEN HUID OM TROTS OP TE ZIJN!

 

Professional treatment/gelaatsbehandeling

Deze revitaliserende behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen en neemt slechts 45 minuten van uw tijd in beslag. Uw specialist stemt de behandeling af op ùw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

Fase 1 : Intensieve reiniging

Fase 2 : Retinol

Hoog geconcentreerde micro verpakte retinol en retinyl palmitate. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3 :Enzymen

Verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstructuur.

Fase 4: Vitamine A,C en E

Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5: DNA

Stimuleert het 'repair systeem' en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

Professional peeling

Is niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats gebruikt BeauMedique nu de TCA peeling en Phenol lip en Eye formula peeling van Skintech.

 


 

 

TreatmentTreat