Profhilo

PROFHILO

Een stevige huid in slechts 5 minuten? Het kan echt met Profhilo!

Het is geen filler en het is geen skinbooster maar een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur. Profhilo is de gepatenteerde hybride hyaluronzuurformule van de firma IBSA die volledig biocompetatibel is. Het is een minimaal invasieve ingreep die met een behandeling van 5 minuten huidverslapping tegen gaat door collageen type 1,3,4,7 en elastine aanmaak te stimuleren. Het product heeft de Aesthetic Awards van 2016 gewonnen. En dat is niet voor niets want buiten het gelaat is er nu ook eindelijk een product waarmee de verslapte huid van het moeilijk behandelbare halsgebied aangepakt kan worden met prachtige resultaten! Daarnaast kan het product ook gebruikt worden voor decolleté, losse huid bij de armen, de handen en de knieën.

BeauMedique is erg enthousiast dat wij als één van de eerste praktijken in Nederland met dit product mogen werken.

Behandeling: Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken! Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van, maar gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling. En 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien!

Nazorg: De huid behoeft geen bijzondere nazorg. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Voor wie?: Voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Dankzij de BAP-techniek is het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als bij acne of als er permanente fillers gebruikt zijn in het verleden. Zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een "echte" filler (nog) niet zien zitten. Geeft met minder prikjes veel meer resultaat dan mesotherapie, micro-needling of skinboosters.

Effect: Na 2 behandelingen met een tussentijd van 1 maand ziet u resultaat. Afhankelijk van uw leeftijd of de mate van huidverslapping en het oppervlak van het behandelgebied kan de arts soms 3 of 4 behandelingen of meer spuitjes adviseren. Om het half jaar laat u vervolgens een touch-up behandeling van 1 sessie doen om het effect te behouden.

Kosten: De kosten zijn 300 euro per spuit van 2 ml. Doorgaans is 2 ml voldoende voor behandeling. 

Wilt u graag weten of deze behandeling voor u geschikt is of direct een afspraak maken? Klik hier om contact met ons op te nemen: contact.