Over Stylage

Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van uw huid verloren, en worden de eerste rimpels zichtbaar op het huidopervlak. Langzaam aan worden de rimpels dieper en worden het storende lijntjes, uw gezicht begint er moe uit te zien.

Wat nu?

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Uw cosmetisch arts kan u een product uit de Stylage lijn aanbevelen, dat voor u het meest is geschikt. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Hoe werkt het?

Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geinjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat u weinig last heeft van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. U kunt gelijk weer aan het werk gaan en uw  sociale activiteiten hervatten. Stylage geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling ( t.o.v. andere fillers) na de behandeling. Niemand hoeft het dus te weten!

Resultaat

Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk om ongeveer iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

Hyaluronzuur, wat is dat eigenlijk?

Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate u ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af waardoor, de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein.

Stylage vult het vochtgehalte van de huid aan

Stylage bevat gecross-linked hyaluronzuur, op basis van een gepatenteerde IPN technologie, dat staat voor “Interpenetrated Network”. Dat betekent dat de hyaluronzuur moleculen onderling zijn vervlochten. Dit zorgt voor:

  • Optimale dichtheid en een lange termijn effect en het is voor de arts gemakkelijk te injecteren

Direct zichtbaar effect

Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Dankzij Mannitol heeft u direct zichtbaar effect en geen afbraak van het ingespoten hyaluronzuur door het vrijkomen van vrije radicalen.

  • Remming van de ontstekingsreactie: minder roodheid en zwelling na de behandeling
  • Optimale veiligheid en tolerantie

 

Stylage Vrouw

 

 

Stylage man