Ik wil mijn huid liften

Verreweg de meest gehoorde klacht van mijn cliënten bij BeauMedique is dat de huid zijn stevigheid en volume begint te verliezen. Dat er diepere neuslippenpooien en hamsterwangetjes zijn gekomen. "Ik zie er zo vermoeid uit." Dit ontstaan van een omgekeerder schoonheidsdriehoek is een gegeven in het ouder wordende gezicht. Maar gelukkig zijn er bij BeauMedique verschillende methoden om dit tegen te gaan. En dit alles zonder chirurgische ingrepen!

 

De meest effectieve methode is het gebruik van fillers bijvoorbeeld Stylage XL, Ellansé of RADIESSE ® om de huid zijn volume terug te geven. Bij BeauMedique maken we ook gebruik van de draadlift middels oplosbare hechtdraden.

Vaak is een combinatie met een draadlift middels oplosbare hechtdraden en een filler de beste optie. Door de filler krijgt u herstel van volume en de draden trekken de huid weer subtiel op. Het effect blijft ongeveer een jaar en is een ideale oplossing voor beginnende huidverslapping waardoor een chirurgische face-lift nog uitgesteld kan worden. Weinig down-time, groots maar natuurlijk resultaat! 

-Daarnaast gebruikt BeauMedique de PascaudLite koude laser: Deze geeft de huid zijn energie weer terug en daardoor lifting en versteviging van de huid, verstrakking van de oogcontouren en vermindering van vochtwallen. Het levert al na de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat op zie: Lifting en versteviging: de PascaudLite

 

-Liftende en verstevigende producten voor thuisgebruik zijn: Crèmes met retinol of vitamine A, de L.I.F.T faceliftcreme, eyeboostgel en collageenboosterbox van Pascaud en de Max crème en het Max serum en collageendrankje YANA van Image.